Ελάτε να γνωρίσετε τη Σάμο


«Το νησί των ανθρώπων, το κρασί των θεών»
Αυτό ήταν το κάλεσμα και το σύνθημα, του περιπτέρου που στήθηκε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας, σε μια προσπάθεια προώθησης του νησιού, ύστερα από  πρωτοβουλία εμπορικών συλλόγων και επιχειρηματιών της Σάμου.
Τις δυο μέρες που κράτησαν οι εκδηλώσεις, οι επισκέπτες και οι περαστικοί γνώρισαν τα τοπικά προϊόντα της Σάμου όπως κρασί, ούζο, μέλι, βότανα, ελαιόλαδο, κλπ,  τις ομορφιές του νησιού, αφού μοιράστηκαν 10000 βιβλιαράκια με την ιστορία της Σάμου και τα χωριά της και ενημερώθηκαν για τα ελκυστικά πακέτα διακοπών που «τρέχουν» αυτό το καλοκαίρι, μέσα από τα διαφημιστικά φυλλάδια και τις προσφορές των ξενοδόχων.

Την εκδήλωση χρωμάτισαν με την παρουσία τους και τις δύο μέρες, η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέως Σάμου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ» και η χορευτική ομάδα της Δυτικής Σάμου «ΚΕΡΚΗΣ».
Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συναυλία από την υπέροχη  Πένυ Σκάρου και το συγκρότημα της σε ένα  δίωρο πρόγραμμα με γνωστές ροκ επιτυχίες στα πλαίσια του οποίου παρουσιάστηκε  και το νέο της single “ΘΕΛΩ Ν΄ΑΦΕΘΩ” feat SEXPYR που κυκλοφορεί στο itunes strores από την inside out/Warner music!
Παράλληλα με τη διαφημιστική καμπάνια και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο παίδων Αγίας Σοφίας και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, επιτελέσθηκε και ανθρωπιστικό έργο, αφού στήθηκε ένα αντίσκηνο παραπλεύρως του περιπτέρου όπου μπορούσε όποιος ήθελε να διαθέσει λίγα λεπτά από το χρόνο του, για να δώσει λίγο αίμα για τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όλοι οι αιμοδότες συμμετείχαν αυτόματα στην κλήρωση για τέσσερις πενθήμερες διανυκτερεύσεις στη Σάμο για δυο άτομα με πρωινό.
Η εκδήλωση καλύφθηκε επαρκώς από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, που μετέδωσαν στιγμιότυπα στα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων.

3 σχόλια

  1. Εγω γιατι το έχασα τώρα αυτό ????

    Βάλε καμμιά φωνή αμα ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

    Φαίνεται άκρως ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Γιώργη, γειά σας όλοι, οι εραστές της Σάμου, νάστε καλά. Γιώργη έκλεψα τις φωτογραφίες για ιδία χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφη ιδεα.. Δεν το πηραμε ειδηση .. Περνω που και που απο εδω . Ομολογω πως σου κλεβω συνταγες και τις δοκιμαζω στην κουζινα μου! ε και καμμια φορά και μουσικες χιχι
    Να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα